Месечна Архива:: декември 2021

0

Медицински семинари во Салзбург со краен рок на пријавување 31 јануари 2022 година

Почитувани колеги, Интернационалните семинари во Салзбург продолжуваат. Ви ги претставувам деветте семинари кои ќе се одржуваат во периодот од мај до септември 2022 година, а за кои крајниот рок за пријавување е 31 јануари 2022 година. Информации за медицинските едукативни програми може да добиете на: https://www.openmedicalinstitute.org/ Линкот за пријавување е: https://portal.openmedicalinstitute.org/ За

0

Acta morphologica Vol. 18 (2) 2021

Почитувани колеги, Излезе новиот број на списанието Acta morphologica, вториот волумен за 2021 година. Во него на 94 страни се поместени шест трудови со оригинални резултати, четири прикази на случаи од клиничката пракса и еден ревијален труд. Како и вообичаено на медицинскиот портал на вебдоктор Ви е достапен за читање. Acta morphologica