Драги колеги, Се надевам дека веста  дека Интернационалните медицински семинари во Салзбург во организација на ААФ-ОМИ се отворени за наши лекари со физичко присуство почнувајќи од јули ќе ве израдува. Имено, ако ништо друго, обемната активност со “on-line” настава и активности кои ги организиравме во минатава година и пол покажаа дека ни