Месечна Архива:: јули 2020

0

Светски ден на срцето 2020

Употреби го твоето срце за да ги совладаш срцевите болести!

0

Acta morphologica 2020 17 (1)

Драги колеги Ви го претставуваме новиот број на Acta morphologica. Во него повторно ќе најдете интересно четиво за читање. На 61 страна се поместени пет трудови со оригинални резултати и три прикази на случаи за кои веруваме дека ќе го задржат вашето внимание. Уживајте…… Acta morphologica 2020_17(1) (1)