Acta Morcologika Архива

0

Acta morphologica Vol. 18 (2) 2021

Почитувани колеги, Излезе новиот број на списанието Acta morphologica, вториот волумен за 2021 година. Во него на 94 страни се поместени шест трудови со оригинални резултати, четири прикази на случаи од клиничката пракса и еден ревијален труд. Како и вообичаено на медицинскиот портал на вебдоктор Ви е достапен за читање. Acta morphologica

0

Acta morphologica 20201_18(1)

Драги колеги, Со задоволство го споделуваме со вас новиот број на Acta Morphologica – Acta morphologica; 2021_18(1) (INTERNATIONAL JOURNAL OF THE MACEDONIAN ASSOCIATION OF ANATOMISTS AND MORPHOLOGISTS). Во него ќе најдете четири трудови со оригинални резултати, три интересни прикази на случаи, како и два прегледни трудови од автори на Медицинскиот факултет. Како и

0

Најновиот број на Acta Morphologica vol 17 (2) 2020

Драги колеги, Во овој број на Acta morphologica ќе најдете седум оригинални научни трудови, два прикази на случаи и еден ревијален труд, од наши автори. Ви посакувам да уживате во читањето. Acta Morphologica 2020_17(2) (2)

0

Acta morphologica 2020 17 (1)

Драги колеги Ви го претставуваме новиот број на Acta morphologica. Во него повторно ќе најдете интересно четиво за читање. На 61 страна се поместени пет трудови со оригинални резултати и три прикази на случаи за кои веруваме дека ќе го задржат вашето внимание. Уживајте…… Acta morphologica 2020_17(1) (1)

0

ACTA MORPHOLOGICA

Драги колеги, Во прилог е новиот број на македонското медицинско списание ACTA MORPHOLOGICA, вториот волумен за 2019 година.  Во него, на 78 страни се поместени седум оригинални истражувачки трудови и два казуистички прикази, односно прикази на случаи. Ви посакуваме пријатно читање. Acta Morphologica 2019, 16 (2)-min

0

Нов број на ACTA MORPHOLOGICA

Драги колеги, Во прилог е новиот број на ACTA MORPHOLOGICA Vol. 16 (1) 2019, во кој се поместени четири оригинални трудови, еден приказ на случај и три прегледни трудови. За сите вас кои сакате во целина да ги прочитате, повелете: ACTA MORPHOLOGICA 2019_ 16 (1).

0

ACTA MORPHOLOGICA Vol 15 (2), 2018

Драги колеги, Ви го претставуваме новиот број на списанието ACTA MORPHOLOGICA, на Македонското здружение на анатоми и морфолози. Во овој број се изнесени осум оригинални трудови, еден приказ на случај и еден ревијален труд. Се надеваме дека секој од вас ќе најде содржина од интерес. Пријатно читање! ACTA MORPHOLOGICA 15(2) 2018

0

Објавени броевите на ACTA MORPHOLOGICA Vol 14 (1) 2017 и Vol 14 (2) 2017

ACTA – Vol. 14 _1_ 2017_(1) Драги колеги Во прилог се двата броја на списанието ACTA MORPHOLOGICA, за 2017 година, Vol 14 (1), 2017, и Vol 14 (2) 2017. Тука ќе најдете поместени трудови со оригинални резултати, прикази на случаи и прегледни трудови. Уживајте во читањето, додека го очекувате новиот број на списанието.    

0

Acta morphologica архива

Драги колеги, вие го следите новиот редизајниран веб портал на webdoctor.com.mk, во кој за жал не се сочувани старите содржини, затоа тука ви ги приложуваме изданијата на Acta Morphologica од 2015 и 2016 година. ACTA MORPHOLOGICA Vol 12 (2) 2015 ACTA MORPHOLOGICA – Vol. 13 (1) 2016 ACTA MORHOLOGICA – Vol. 13