Acta morphologica Vol. 18 (2) 2021

Почитувани колеги,

Излезе новиот број на списанието Acta morphologica, вториот волумен за 2021 година.

Во него на 94 страни се поместени шест трудови со оригинални резултати, четири прикази на случаи од клиничката пракса и еден ревијален труд.

Како и вообичаено на медицинскиот портал на вебдоктор Ви е достапен за читање.

Acta morphologica .2021_18(2)

Ви посакуваме среќни новогодишни и божиќни празници

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *