Acta morphologica 20201_18(1)

Драги колеги,

Со задоволство го споделуваме со вас новиот број на Acta Morphologica – Acta morphologica; 2021_18(1) (INTERNATIONAL JOURNAL OF THE MACEDONIAN ASSOCIATION OF ANATOMISTS AND MORPHOLOGISTS). Во него ќе најдете четири трудови со оригинални резултати, три интересни прикази на случаи, како и два прегледни трудови од автори на Медицинскиот факултет.

Како и вообичаено на крајот следува упатството за пишување.

 Acta morphologica. 2021_18(1)

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *