Најновиот број на Acta Morphologica vol 17 (2) 2020

Драги колеги,

Во овој број на Acta morphologica ќе најдете седум оригинални научни трудови, два прикази на случаи и еден ревијален труд, од наши автори.

Ви посакувам да уживате во читањето.

Acta Morphologica 2020_17(2) (2)

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *