Macedonian Journal of Anaesthesia

Драги колеги

Веб порталот на вебдоктор во согласност со колегите од Катедрата за анестезија со реанимација, почнува со објавување на списанието Macedonian Journal of Anaesthesia, во цел на понатамошно зголемување на видливоста на истото. 

Почнуваме со најавување на Вол. 4, број 3 од октомври 2020.

Поради големината на документот (поголем од 6 МБ)  не можеме да го придодадеме како пдф документ, но ве упатуваме на домашната страна на списанието.

E-MJA Macedonian Journal of Anaesthesia, Vol. 4 No 3, October 2020; ISSN 2545-4366

Врската (link) кон електронската адреса на списанитето е:

http://e-mja.finki.ukim.mk/

fbclid=IwAR1G5Od8pNsEi7k5xAN3Mb3fS9q_W41RVxeimMNYzhs2jU6_HU4URoGa-SI

Ви посакуваме пријатно читање!

 

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *