Acta morphologica 2020 17 (1)

Драги колеги

Ви го претставуваме новиот број на Acta morphologica. Во него повторно ќе најдете интересно четиво за читање. На 61 страна се поместени пет трудови со оригинални резултати и три прикази на случаи за кои веруваме дека ќе го задржат вашето внимание.

Уживајте……

Acta morphologica 2020_17(1) (1)

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *