ACTA MORPHOLOGICA

Драги колеги,

Во прилог е новиот број на македонското медицинско списание ACTA MORPHOLOGICA, вториот волумен за 2019 година. 

Во него, на 78 страни се поместени седум оригинални истражувачки трудови и два казуистички прикази, односно прикази на случаи.

Ви посакуваме пријатно читање.

Acta Morphologica 2019, 16 (2)-min

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *