Нов број на ACTA MORPHOLOGICA

Драги колеги,

Во прилог е новиот број на ACTA MORPHOLOGICA Vol. 16 (1) 2019, во кој се поместени четири оригинални трудови, еден приказ на случај и три прегледни трудови.

За сите вас кои сакате во целина да ги прочитате, повелете:

ACTA MORPHOLOGICA 2019_ 16 (1).

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *