ACTA MORPHOLOGICA Vol 15 (2), 2018

Драги колеги,

Ви го претставуваме новиот број на списанието ACTA MORPHOLOGICA, на Македонското здружение на анатоми и морфолози. Во овој број се изнесени осум оригинални трудови, еден приказ на случај и еден ревијален труд. Се надеваме дека секој од вас ќе најде содржина од интерес.

Пријатно читање!

ACTA MORPHOLOGICA 15(2) 2018

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *