ОМИ Извештај за 2017 година

Почитувани колеги

За оние од вас кои се интересираат за видот и обемот на активностите на Американско-Австриската Фондација-Отворен медицински Институт, во прилог може да го најдете Годишниот извештај за 2017 година, кој заедно со другите годишни извештаи се наоѓа и на домашната страна на  ААФ-ОМИ:www.aaf-online.org, каде што може да најдете многу корисни информации, меѓудругото и листата на Семинари за 2019 година.

OMI_Annual Report 2017

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *