Објавени броевите на ACTA MORPHOLOGICA Vol 14 (1) 2017 и Vol 14 (2) 2017

ACTA – Vol. 14 _1_ 2017_(1)

Драги колеги

Во прилог се двата броја на списанието ACTA MORPHOLOGICA, за 2017 година, Vol 14 (1), 2017, и Vol 14 (2) 2017. Тука ќе најдете поместени трудови со оригинални резултати, прикази на случаи и прегледни трудови.

Уживајте во читањето, додека го очекувате новиот број на списанието.

 

 

 

 

 
ACTA MORPHOLOGICA 2017 14(2)

 

 

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *