Објавен е новиот број на Acta Morphologica

Драги колеги го објавуваме најновиот број на Acta Morphologica – 14 (1), 2017.

ACTA MORPHOLOGICA Vol. 14 (1) 2017

Со оглед на новиот дизајн на преработениот портал, ќе ни дозволите извесен период да ги поставиме и претходните броеви на списанието.

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *