10 години примена на LOPRIL H на фармацевтската компанија БОСНАЛИЈЕК

Компанијата БОСНАЛИЈЕК, почитувани колеги-лекари, Ве известува за резултатите од првото мултицентрично истражување на Lopril H тбл.

Еден одговор до “10 години примена на LOPRIL H на фармацевтската компанија БОСНАЛИЈЕК”
  1. Даниел напиша:

Одговори

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *